Graphic Design  //  Creative founder

I AM COLLECTION

Ik ben gespecialiseerd in grafische vormgeving en creëer met oog voor detail visuele identiteiten die passen bij de klant. Daarnaast versterk ik social media-profielen met gerichte content en effectieve marketingstrategieën. Mijn focus op kwaliteit en innovatie zorgt voor impactvolle en blijvende ontwerpen.

I AM Felicia

Aangenaam! Leuk dat je hier bent! Ik ben Felicia Buitenwerf, 30 jaar en woon in het prachtige Groningen. Al van jongs af aan droomde ik ervan om mijn creativiteit met de wereld te delen. Hoewel ik altijd een passie had voor musical en muziek, en zelfs opleidingen in die richting volgde, ontdekte ik dat ik mijn creativiteit en oog voor detail ook geweldig kon inzetten in de grafische vormgeving.

Vijf jaar geleden besloot ik mijn creatieve passie te volgen en richtte ik ‘I AM Collection’ op. Dit leidde tot de lancering van de ‘Serendipity Planner’, die ik nog steeds met veel liefde maak en verkoop in de shop. Ik wist echter dat er nog meer was dat ik wilde bereiken met mijn bedrijf. Terwijl sommige van die dromen nog even liggen te wachten, ondersteun ik als grafisch vormgever ondertussen zowel bedrijven als particulieren bij het creëren van krachtige en passende ontwerpen die hun doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om logo’s, social media content, boeken, magazines of huisstijlen, mijn creativiteit kent geen grenzen. Een selectie van mijn werk vind je in mijn portfolio.

Enthousiast geworden? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik neem snel contact met je op. Wil je meer over ‘I AM collection’ weten? Klik dan op de knop hieronder.

Klanten

jaren ERVARING

projecten

Felicia heeft precies de essentie en sfeer van het verhaal vastlegt. Haar oog voor detail en haar vermogen om de boodschap visueel tot leven te brengen, zorgen ervoor dat het boek echt opvalt. Het ontwerp straalt schoonheid en professionaliteit uit, wat mijn visie volledig weerspiegelt.

Michaela

Auteur 'In Volle Bloei

I can, I will & i am